Rons passie voor koken

De mooie en bruisende Ron Gastrobar-restaurants en andere culinaire ondernemingen van Ron kunnen maar uit één ding voortkomen: passie! Passie voor horeca, ondernemen en natuurlijk koken.

Bij de vraag waarom Ron zo’n passie heeft gekregen voor het vak koken hoefde hij niet lang na te denken… “Toen ik begon bij mijn stage bij La Ciboulette ben ik gefascineerd geraakt met het hele proces van ingrediënt tot gerecht. De eigenaar van het restaurant ging naar de markt om producten te halen, kwam dan terug met paddenstoelen en maakte vervolgens soep daarvan. Toen dacht ik; wauw je kan van allés iets maken.”

Naast het creëren van gerechten is Ron betoverd geraakt van de smaken die samen komen: “Ik stond ook twee avonden in de spoelkeuken. En dan kwamen de pannetjes binnen en dan ging ik die sauzen proeven. Die smaken weet ik nog!”

Deze passie voor koken en zijn liefde voor de stad Amsterdam zijn samen de bron geweest van het Ron Gastrobar-concept. Ron houdt van mensen die lekker recht door zee zijn en zeggen waar het op staat, iets wat symbolisch staat voor de stad Amsterdam. Daarnaast houdt Ron van het ongecompliceerde gevoel van de stad. Iets wat Ron ook terug laat komen in al zijn ondernemingen; ongecompliceerd en toegankelijk, zonder te veel regeltjes.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-mail
Share on whatsapp
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Henk tuin

Ik moet nog weleens de vraag beantwoorden hoe ik in dit prachtig mooie vak ben gerold en dan zeg ik altijd: ” Het is allemaal

Rons passie voor koken

De mooie en bruisende Ron Gastrobar-restaurants en andere culinaire ondernemingen van Ron kunnen maar uit één ding voortkomen: passie! Passie voor horeca, ondernemen en natuurlijk

Wijn

De wijnkaart

Ik krijg vaak vragen over de wijnkaart. Over de opbouw, de invulling en waarom ik voor bepaalde wijnen heb gekozen. Soms heb ik een duidelijk

Wijn

Intro wijnblog

Mij is gevraagd of ik een wijnblog wilde maken voor de website. Een paar leuke items over wijn. Natuurlijk! Ik praat namelijk graag over wijn,

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE GASTRONIEUWS!