Wijn

Intro wijnblog

Mij is gevraagd of ik een wijnblog wilde maken voor de website. Een paar leuke items over wijn. Natuurlijk! Ik praat namelijk graag over wijn, bijna net zo graag als ik iemand anders hoor praten over wijn.

Kort iets over mijzelf; Ik ben Jacob van Benthem. Geboren en getogen in Amsterdam. Voorbeeld van ‘doe vooral wat je leuk vindt’, al ben ik van mening dat je het niet uit gemakzucht moet doen, maar uit ambitie en passie. Na het Barlaeus, ben ik IBA gaan studeren aan de Vrije Universiteit en naast mijn studie heb ik altijd in de horeca gewerkt. Ik was leergierig, maar niet op school. Niet dat de studie mij niet interesseerde, horeca interesseerde me méér.

Via een paar omzwervingen en een eigen zaak, kwam ik uit bij restaurant Pomstation in Amsterdam-Oost. In mijn vrije uren WSET (Wine & Spirit Education Trust) 2 en 3 behaald. Vanaf december 2019 ben ik werkzaam voor Ron Gastrobar als sommelier.

Ik heb geleerd dat je met hard te werken je doelen kan bereiken en open moet staan voor kritiek. Durf je keuzes te heroverwegen, maar waai niet met iedere wind mee.

Ik ben een liefhebber, een werker en een genieter… Vooral dat laatste.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
E-mail
Share on whatsapp
WhatsApp
Appeltje Eitje

Verder in Gastronieuws

Henk tuin

Ik moet nog weleens de vraag beantwoorden hoe ik in dit prachtig mooie vak ben gerold en dan zeg ik altijd: ” Het is allemaal

Rons passie voor koken

De mooie en bruisende Ron Gastrobar-restaurants en andere culinaire ondernemingen van Ron kunnen maar uit één ding voortkomen: passie! Passie voor horeca, ondernemen en natuurlijk

Wijn

De wijnkaart

Ik krijg vaak vragen over de wijnkaart. Over de opbouw, de invulling en waarom ik voor bepaalde wijnen heb gekozen. Soms heb ik een duidelijk

Wijn

Intro wijnblog

Mij is gevraagd of ik een wijnblog wilde maken voor de website. Een paar leuke items over wijn. Natuurlijk! Ik praat namelijk graag over wijn,

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE GASTRONIEUWS!